TARIEVEN
Portfolio

Wat te doen?

 

Lastig he? Die twijfel wat je nou moet doen? Wel een shoot of toch maar niet. Het is spannend, uit je comfortzone en dan heb je misschien ook nog een partner die het belang er niet zo van in ziet. De drempel kan best hoog zijn.

Eerlijk is eerlijk, zelf vind ik het ook niet heel makkelijk om op de foto te gaan. Toch doe ik dit werk lang genoeg om de waarde te kennen van foto’s. Uiteindelijk komen dit soort momenten niet meer terug, of niet meer hetzelfde en helaas is het soms ook zo dat je achteraf had gewild dat je het gedaan had maar het kan niet meer. 

Boek maar gewoon. Het komt goed.

 

 

 

 

 

 

Alles op een rijtje

De investering

Zwangersch.shoot € 245

Inclusief

* alle mooie beelden, geen keuzestress

* digitaal geleverd

* gratis gebruik client closet

* PDF met kledingtips

* reiskosten incl. binnen 10 km van

   1706AG

Newbornshoot € 345

Inclusief

* alle mooie beelden, geen keuzestress

* digitaal geleverd

* gratis gebruik client closet

* PDF met tips voor de shoot

* reiskosten incl. binnen 10 km van

   1706AG

Combinatie € 550

Inclusief

* alle mooie beelden, geen keuzestress

* digitaal geleverd

* gratis gebruik client closet

* PDF met kledingtips

* reiskosten incl. binnen 10 km van

   1706AG

* korting van € 40 en een extra

   verrassing via de post na beide shoots

 

Zwangerschaps- & newbornfotografie

Reserveer direct jouw shoot
5Weersverwachting

Wat doen we als het slecht weer is?

Deze informatie geldt natuurlijk alleen voor de zwangerschapsshoot. De newbornshoot vindt bij jullie thuis plaats dus daar zijn we niet weersafhankelijk.

Een paar dagen voordat we elkaar treffen op de locatie gaan we het weer goed in de gaten houden. Mocht het echt te slecht zijn, dan verplaatsen we de shoot naar de backup-datum. Deze tweede datum moet je dus echt vrij houden in je agenda. Het is te slecht weer als het regent, heel hard waait (zeg maar windkracht 5/6) of echt te koud (zo’n snijdend oostenwindje is best fris…)

In de praktijk vindt de shoot eigenlijk altijd plaats op de eerste datum. In de wintermaanden vinden de shoots overdag plaats, maar in de zomer moet je rekening houden met een shoot later op de dag. Het liefst twee uur voor zonsondergang. Vanaf dat moment wordt het licht met de minuut zachter en mooier. Mocht je de voorkeur geven aan een binnenlocatie, dan komen de eventuele kosten bovenop de shootprijs van 245 euro. En natuurlijk kan een shoot ook bij jou thuis plaatsvinden.

Lieve woorden

Wat zeggen anderen?

v

Desiree & Ralph

Wauw! Echt super bedankt voor het delen van je skills met ons en het prachtige eindresultaat. Echt een supergave ervaring vonden wij het.

v

Mark & Laura

We zijn echt super blij met de foto’s. Het is een feestje om naar te kijken! Dank je wel! 

v

Sarina & Hein

Wat een leuke, fijne en ontspannen fotoshoot. Vooral veel gelachen. En het resultaat mag er wezen! Normaal houd ik niet zo van mezelf op foto’s als ik voluit lach, maar dankzij Lisa zie ik hoe ik straal en er mag zijn. Ontzettend blij met het resultaat en de leuke fotoshoot.

Sometimes you never know the value of a moment until it becomes a memory

Op tijd reserveren!

Door de vele aanvragen en het beperkt aantal shoots dat ik in het weekend doe, is mijn agenda meestal aardig gevuld. Wil je dus zeker zijn van een plekje, boek dan tijdig jouw zwangerschapsshoot, newbornshoot of een combinatie van beide shoots. Overigens hoef je bij mij geen aanbetaling te doen. Je betaalt achteraf na de shoot vóór aflevering van de foto’s.