We never know the love of a parent until you become one yourself
Portfolio

Kies je voor een newbornshoot?

Een tijd lang heb ik newbornshoots alleen op aanvraag gedaan. Ik vond het lastig combineren met alle andere takken van fotografie die ik altijd heb gedaan. Uitgerekende datums zijn nu eenmaal slechts ‘lucky guesses’ en je moet er in je agenda natuurlijk rekening mee houden dat je snelle baby’s hebt en baby’s die hun huisje niet al te snel willen verlaten.  Ik koos er dus bewust voor om niet al teveel newborn-opdrachten in te plannen.

Maar nu ik definitief afscheid heb genomen van bruidsfotografie en het fotograferen van grote groepen is er alle ruimte om jouw serie compleet te maken. Het vastleggen van de magie van je zwangerschap en daarna de start van de volgende wonderlijke episode in je leven.

Een newbornshoot kost 345 euro en vindt plaats op een doordeweekse dag.  Wil je beide shoots door mij laten doen dan krijg je een korting van €40 euro en kost het totale pakket € 550. Dit is inclusief nog een kleine verrassing via de post.

Ook bij de newbornshoot hoef je geen foto’s te kiezen want ik lever altijd alle mooie beelden, bewerkt en digitaal op hoge resolutie.

 

 

 

 

 

Vertel me meer

 

Foto van een klein rompertje met de tekst "Geluk zit in een klein hoekje? Ook een zwangerschapsshoot bij jou thuis? +31 (6) 24 809726

Reserveer op tijd

Naast newbornshoots worden er ook veel aanvragen gedaan voor zwangerschapsshoots. Omdat ik geen studio heb en altijd heerlijk op de mooiste locaties aan het werk ben, werk ik veel met backup datums. Mocht er op de aanvankelijke datum door bijvoorbeeld slecht weer uitgeweken moeten worden naar de backup datum, dan plan ik op die dag vanzelfsprekend niet ook nog een newbornshoot.

Om zeker te zijn van een plekje in mijn agenda voor een newbornshoot is het fijn als je die op tijd reserveert. Ik kan dan met het aantal shoots dat gepland staat een goede balans houden. Want de shoots moeten natuurlijk ook allemaal nog uitgezocht en bewerkt worden. Ik streef na jaren van hollen nu naar een wat evenwichtiger verdeling van mijn tijd 😉

Wanneer is de shoot?

Na al die maanden voorbereiding was het moment dan ein-de-lijk daar. De bevalling. Is het allemaal goed gegaan? Of was het zwaarder of heftiger dan je had verwacht danwel gehoopt.  Iedereen roept vanaf nu: geniet ervan. Dat ga je natuurlijk ook doen maar ook hier lopen de dingen soms anders. Je hebt een gebeurtenis achter de rug die je energie kost, je aantal uren slaap verminderen drastisch en hoe goed je voorbereiding ook was, je moet simpelweg gewoon wennen aan alles wat er vlak na de bevalling gebeurt. Dat is meteen ook de reden dat ik het liefst in de tweede of derde week na de bevalling langs kom om de nieuwe wereldburger vast te leggen. Dan ben je weer een klein beetje op de rit.

Trouwens, om een datum te plannen is het wel fijn als je me zo snel mogelijk na de bevalling even op de hoogte brengt van het feit dat je bevallen bent.

 

Waar let je op?

Om een mooi rustig resultaat te krijgen bij een newbornshoot is het fijn als de kleding neutraal is. Denk vooral aan natuurtinten. Een lief beige broekje, een ecru truitje. Er is tegenwoordig zoveel schattige babykleding in mooie rustige tinten. Ook voor jezelf (en partner) kies je het liefst voor iets in beige, ecru, offwhite, lichtbruin etc. Ik kan ook een mooie jurk uit de client closet meenemen als je zelf niets hebt in deze richting.

Wat ook belangrijk is, en je hoeft niet je hele huis spik en span te poetsen natuurlijk, is dat. je huis een beetje opgeruimd is. Je ziet het terug op de foto. Ook als je foto’s op je slaapkamer wil, zorg dan voor een neutraal dekbed of gooi er een mooie sprei over.

Sowieso maak ik gebruik van daglicht en werk ik niet met flitsers dus het zou kunnen dat ik vraag of gordijnen en luxaflex etc omhoog kunnen.

Last but not least, zorg voor een aangename temperatuur in huis.

Mijn shoots zijn altijd inclusief alle mooie beelden, bewerkt en digitaal geleverd
Reserveer direct jouw shoot
 

Hoe lang duurt een newbornshoot

Dat hangt eigenlijk een beetje van je kindje af en daarom neem ik rustig de tijd om alles vast te leggen. Soms gaat het heel makkelijk en staat alles er met een uurtje op. Maar je hebt ook baby’tjes die tussendoor ineens heel erg honger hebben, een boertje moeten laten, onrustig zijn of getroost moeten worden. Ik streef ernaar maximaal 2,5 uur bij jullie te zijn omdat je zult merken dat het je evengoed energie kost zo’n fotosessie. Ik plan de shoot dan ook bij voorkeur in de ochtend zodat je ’s middags lekker kunt slapen, uitrusten of netflixen 😉 

Als je het leuk vindt kun je ook je kleintje in bad doen als ik aankom Daarna lekker aankleden, misschien even voeden en vaak slapen ze dan wel redelijk snel om de shoot tot een mooi einde te brengen. Dan heb je ook een leuke combi tussen een wakkere baby op de foto en een slapende baby.

 

Lieve woorden

Wat zeggen anderen?

v

Damiaan & Renate

Een fantastische fotografe met een subliem gevoel van timing om bijzondere momenten vast te leggen. Lisa bekijkt de shoot niet door een geposeerde bril maar creëert dagelijkse, normale omstandigheden die zij dan prachtig weet vast te leggen. Een absolute topper!

v

Jiska

Lisa weet op een fantastische manier jou en je gezin natuurlijk neer te zetten. Geen gemaakte plaatjes met geforceerde glimlachjes, maar prachtige oprechte emoties, die je diep kunnen ontroeren. Zeker een aanbeveling waard!

v

Meggy

Super toffe fotoshoot gedaan in Petten!
Lisa stelt je erg op je gemak en zorgt voor een ontspannen sfeer. Ik zal je aan iedereen aanraden!

People who say they sleep like a baby usually don’t have one 😉

Samenvattend

  •  newbornshoot inclusief alle beelden € 345
  • korting bij combinatie met zwangerschapsshoot met extra verrassing
  • denk aan mooie neutrale natuurtinten kleding
  • zorg voor een enigszins opgeruimd huis
  • de shoot duurt maximaal 2,5 uur
  • we nemen alle tijd, je kindje bepaalt het ritme