Jouw mini portret shoot

Jouw schoonheid, jouw kracht, jouw moed, jouw talent, jouw verhaal.

 

Tegenwoordig lees je veel over personal branding. Want met een eigen ‘beeldbank’ van unieke foto’s zet je jezelf zakelijk en op social media goed in de kijker. Eigenlijk is het dus niets meer dan het vinden van datgene dat jou uniek maakt en het uitdragen daarvan. Dat soort shoots kun je boeken bij mijn zakelijke fotografie

 

Maar stel je nou eens voor dat je ook graag een serie foto’s van jezelf wil maar je hebt geen bedrijf en geen product om aan de wereld te laten zien? Misschien wil je gewoon mooie foto’s voor social media. Of gewoon als herinnering voor later. In dat geval heb ik een oplossing bedacht.

 

Je boekt gewoon een mini portretshoot. Gewoon, omdat jij jij bent en we in een leuke gezellige shoot jouw schoonheid, kracht en verhaal gaan vastleggen. Het zal je zelfvertrouwen een boost geven, je hebt een supergezellige middag (of ochtend) en je hebt een mooie serie foto’s van jezelf.

 

Wil je liever samen met je vriendinnen komen, dan kan dat ook! Een vriendinnenshoot heb je al vanaf 150 euro. 

Mijn werkwijze

 

Het belangrijkste van alles is dat jij jezelf straks herkent in de foto’s. En dat betekent dat we samen overleggen over de locatie. Ik stuur je ook een PDF met een stappenplan zodat je precies weet wat je zelf kunt bijdragen aan het resultaat. Denk aan kleding- en stylingtips. Wat trek je aan en wat doe je vooral niet.

 

Ook ga je voor mij een digitaal moodboard maken waarbij je niet kijkt naar hoe professioneel de modellen misschien zijn. Nee, je maakt dit moodboard om mij te laten zien wat jíj mooie foto’s vindt. 

 

Met allerlei vragen en opdrachten, gezellige kletspraatjes en lachbuien werken we ons samen door de shoot op de locatie die we met zorg hebben uitgekozen. Na de shoot, waarbij je ongetwijfeld al trots op jezelf bent dat je het gewoon gedaan hebt, gaan we allebei huiswaarts en stuur ik je via whatsapp of email een sneakpreview. Na ongeveer een week krijg je via wetransfer van mij alle bewerkte bestanden.

 

Omdat ik het belangrijk vind dat je een ruime hoeveelheid foto’s hebt om blij van te worden, werk ik niet met een maximum aantal foto’s. Het zijn er in elk geval minimaal 30. Digitiaal geleverd, rechtenvrij om mee te doen wat je wil.

Lieve woorden

Keer op keer blijf ik het resultaat van mijn fotoshoots bij Lisa bijzonder vinden. Lisa is een onwijs lieve, enthousiaste vrouw die duidelijk veel plezier in haar werk heeft.

Wat Lisa bijzonder maakt is dat ze fotografeert wat ze ziet en niet wat ze wil zien. Geen geposeerde foto’s, geen neppe glimlach, gewoon jij zoals je bent.

De fotoshoot was heel erg gezellig en ik voelde me onwijs op mijn gemak. Dat is op elke foto terug te zien!! 

Michelle Steenbakkers 

” Leef in de tevreden tijd. “

Jouw mini portret shoot kost 75 euro. Dit is inclusief:

 

 • 1 uur fotografie op locatie
 • uitgebreide PDF met kleding- en stylingtips
 • reiskosten binnen 15 km van 1706 AG
 • 30+ digitale bewerkte bestanden op hoge resolutie
 • let op: weekendtoeslag van 30 euro voor shoots in het weekend
 • vriendinnenshoots mogelijk! Speciale prijs!

Wat kun je nog meer verwachten als we samen aan het werk gaan?

 

 • een ontspannen shoot waar ik je doorheen loods
 • mijn oergezellige gebabbel (best of all)
 • mooi weer natuurlijk!
 • maar bij slecht weer verplaatsen we de shoot (vanzelfsprekend kosteloos)
 • ik werk op basis van vertrouwen en werk dus niet met aanbetalingen

Volg je me al op Instagram?

JIJ

 

Je bent goed

zoals je bent

uniek en enig

in jouw soort

Je bent genoeg

je bent jij

precies

zoals jij hoort